Menu Pranzo

ANTIPASTI
CRESCIA DI URBINO CON CREMA DI VERDURE OLIVE E POMODORI €9

Crescia (flatbread) of Urbino with vegetable cream olives and tomatoes

CRESCIA DI URBINO CON BURRATA MORTADELLA E ARACHIDI €9

Crescia (flatbread) of Urbino with burrata cheese mortadella and peanuts

FLAN DI POMODORO E ACCIUGHE  €9

Tomato and anchovy flan

PAN BRIOCHES CON PATÉ DI FEGATINI E COMPOSTA DI CIPOLLE ALL’ACETO BALSAMICO €9

Brioche bread with liver paté and onion compote with balsamic vinegar

SELEZIONE DI SALUMI E GIARDINIERA €13
Selected cold cuts platter and garden vegetables
SELEZIONE DI FORMAGGI €13
Selected cheeses platter

PRIMI

GNUDI CON RICOTTA ERBETTE E RAGÙ BIANCO €10

Ricotta cheese and herbs gnudi (Tuscan_style dumplings ) with white meat sauce

PAPPA AL POMODORO CON GELATO AL BASILICO €10

Bread and tomato soup with basil ice cream

 


SECONDI

GALLETTO TOSCANO DISOSSATO CON PURÉ DI PATATE  €15

Tuscan de-boned cockerel with mashed potatoes

BATTUTA DI FASSONA CON GRAN KINARA SIFONATO  €14

Fassona beef tartare with parmesan cheese foam

POLPETTE FATTE IN CASA CON CAPONATA DI VERDURE €11

Homemade meatballs with vegetable caponata (Sicily-style sweet and sour dish wih chopped eggplants and other vegetables seasoned with olive oil, tomato sauce and pine nuts)

 


DOLCI

TORTINO AL CIOCCOLATO BIANCO CON SALSA AL PISTACCHIO €7

White chocolate tartlet with pistachio sauce

TORTA SABBIOSA CON MASCARPONE €6

Sandy cake with mascarpone cheese

SEMIFREDDO AL TIRAMISÙ CON SALSA AL CACAO €6

Tiramisù parfait with cocoa sauce

Scrivici
Hai bisogno di informazioni?
Ciao, possiamo aiutarti?